Hieronder vind je een aantal onderdelen die je kunnen helpen met de integratie van dag 1.

1. Sankalpa & support
Zoals ik aan het eind van de eerste dag al benoemde, raad ik je aan om een sankalpa (intentie) voor de periode van deze cursus te formuleren. Om deze intentie nog meer kracht bij te zetten, kun je hem delen in de Facebookgroep. Ook kun je daar al je ervaringen en vragen de komende tijd delen. Behalve dat dat in de vorm van geschreven tekst kan, doen sommige mensen het ook wel in de vorm van een video.

Denk vooral niet dat het alleen gaat om het delen van ‘bliss-ervaringen’. De kula (groep tantrika’s) is er ook om je steunen als je het moeilijk hebt. Wil je liever een-op-een contact, dan kun je wellicht bij je maatje of een andere medecursist terecht. En mocht er iets zijn wat je persoonlijk met mij wilt delen, dan kun je mij altijd mailen. Indien nodig zoeken we dan een moment om te bellen.

2. Kundalini shaking
In onderstaande video zie en hoor je nadere uitleg over het shaken.

3. Kundalini Lift meditatie
In onderstaande audio vind je de Kundalini Lift meditatie die je thuis kunt gebruiken.

4. Wheel of Consent
Een aantal oefeningen van dag 1 kwam uit het Wheel of Consent van Betty Martin. Op haar website kun je hier meer over lezen. Wil jij nog veel meer oefenen met je wensen, verlangens en grenzen, dan is mijn (korte) avondcursus Touched by Touch mooi om te doen. Die start op 17 mei dus nĂ¡ de Tantric Journey.

5. Muziek
Hier vind je de muzieklijst van de eerste dag.

6. Opbouw van de cursus
Hoewel er nog wijzigingen mogelijk zijn, ziet de cursus er qua thema’s waarschijnlijk als volgt uit:
1. Introductie- & kennismakingsdag
2. Lichaam
3. Energie
4. Prana en levenslust
5. Intimiteit en contact
6. Spiritualiteit
7. Seksualiteit
8. Integratie & afscheid