1. Welkom bij ♥ Together in Tantra ♥ 

Mooi dat jullie samen deze cursus gaan doen!

Begin met het bekijken van onderstaande video. Hierin vertel ik wat deze cursus te bieden heeft en hoe jullie het maximale eruit kunnen halen. 

NB: In 2021 volgde een groep stellen deze cursus voor het eerst. Toen waren er ook 7 online workshops. Voor stellen die later instroomden zijn de opnamen van deze online workshops beschikbaar.

2. Intentie (vragen)
1. Waarom willen jullie deze cursus gaan doen en wat is ieders wens of intentie?
2. Gedurende welke periode gaan jullie actief met de cursus bezig?
3. Hoe vaak en hoe lang willen jullie in deze periode tantra-ontmoetingen hebben?
4. Optioneel: hoe gaan jullie om met eventuele weerstand (zie ook module 9)?

3. Praktische informatie

  • Hoewel je alle onderdelen direct kunt inzien, raad ik aan om bij de Introductie te beginnen. Hier leg ik onder andere de opbouw van de cursus uit.
  • Jullie doen de cursus in een eigen tempo en op jullie eigen manier. De opname van de eerste online workshop op 14 februari 2021 kun je eventueel als leidraad voor jullie eerste ontmoeting nemen. Je vindt de opname achterin deze cursus (onderdeel 10). 
  • Als je een volgende keer in deze online leeromgeving terugkomt, zorg dan altijd dat je ingelogd bent. Alleen dan kun je de materialen inzien.
  • Je kunt je inloggegevens ook aan je partner geven. Soms wil je namelijk misschien een onderdeel in je eentje (nog een keer) beluisteren of bekijken. Het is niet toegestaan om de inloggegevens met nog weer andere mensen te delen.
  • Het materiaal van de cursus blijft tot 1 jaar na aanschaf beschikbaar. Daarna kun je desgewenst voor 69 Euro de cursus voor een jaar verlengen. Je krijgt dan als extraatje een nieuwe begeleide meditatie van mij.
  • Je kunt optioneel lid worden van de facebookgroep. Daar vind je aankondigingen voor live workshops en retreats voor stellen, kun je vragen stellen, ervaringen delen en contact met andere stellen leggen. Als je geen contact met anderen wilt, is dat natuurlijk ook prima.
  • Alle onderdelen in deze cursus zijn eigendom van Bliss Your Body en mogen niet verspreid of gekopieerd worden zonder mijn nadrukkelijke toestemming.