1. Het gaat beginnen!
Welkom bij de cursus ♥ Together in Tantra.

Begin met het bekijken van onderstaande video. Hierin vertel ik wat deze cursus te bieden heeft en hoe jullie het maximale eruit kunnen halen.

2. Intentie (vragen)
1. Waarom willen jullie deze cursus gaan doen en wat is ieders wens of intentie?
2. Gedurende welke periode gaan jullie actief met de cursus bezig?
3. Hoe vaak en hoe lang willen jullie in deze periode tantra-ontmoetingen hebben?
4. Optioneel: hoe gaan jullie om met eventuele weerstand (zie ook module 9)?

3. Praktische informatie

  • Hoewel je alle onderdelen direct kunt inzien, raad ik aan om bij de Introductie te beginnen. Hier leg ik onder andere de opbouw van de cursus uit.
  • Jullie doen de cursus in een eigen tempo en op jullie eigen manier. Als je niet aanwezig was bij de eerste online workshop op 14 februari 2021, dan kun je de opname daarvan als leidraad voor jullie eerste ontmoeting nemen. Je vindt de opname achterin deze cursus. 
  • Als je een volgende keer in deze online leeromgeving terugkomt, zorg dan altijd dat je ingelogd bent. Alleen dan kun je de materialen inzien.
  • Je kunt je inloggegevens ook aan je partner geven. Soms wil je namelijk misschien een onderdeel in je eentje (nog een keer) beluisteren of bekijken. Ik wil je vragen om jullie inloggegevens niet met derden te delen.
  • Het materiaal van de cursus blijft tot 1 jaar na aanschaf beschikbaar. Daarna kun je desgewenst voor 69 Euro de cursus voor een jaar verlengen. Je krijgt dan als extraatje een nieuwe begeleide meditatie van mij.
  • Zorg dat minimaal één van jullie lid is van de facebookgroep. Daar krijg je de herinneringen voor de webinars, vind je de aankondigingen voor live workshops en retreats voor stellen en kun je contact met elkaar leggen. Als je geen contact met anderen wilt, is dat natuurlijk ook prima.
  • Alle onderdelen in deze cursus zijn eigendom van Bliss Your Body en mogen niet verspreid of gekopieerd worden zonder mijn nadrukkelijke toestemming.