1. Welkom bij de onlinecursus Together in Tantra 

Fijn dat jullie samen deze cursus gaan doen!

In onderstaande video stel ik (Wendy) mezelf kort voor en vertel ik wat tantra tot nu toe voor mij en mijn relatie betekend heeft. 

In de audio eronder leg ik vervolgens in het kort uit wat het doel van deze onlinecursus is en hoe jullie deze zoal kunnen gebruiken.

Goed om te weten: sommige deelnemers doen alleen deze onlinecursus, voor anderen is het een aanvulling op het Tantra Drieluik voor Stellen, een avondcursus van drie live avonden die we twee keer per jaar vanuit Bliss Your Body geven.  

Als ik hieronder spreek over ‘cursus’ dan bedoel ik dus de onlinecursus.

2. Vragen voordat je van start gaat
1. Wat is jullie wens of intentie voor het doen van deze cursus?
2. Gedurende welke periode willen jullie actief met de cursus bezig gaan?
3. Hoe vaak kunnen en willen jullie in deze periode tantra-ontmoetingen hebben?
4. Optioneel: hoe gaan jullie om met eventuele weerstand (zie ook module 9)?

3. Praktische informatie

  • Hoewel je alle onderdelen direct kunt inzien, raad ik aan om bij de Introductie te beginnen. Hier leg ik onder andere de opbouw van de cursus uit.
  • Jullie doen de cursus in een eigen tempo en op jullie eigen manier. In 2021 deed een grote groep stellen deze cursus voor het eerst en waren er ook 7 online bijeenkomsten. De opname n hiervan vind je in module 10. De opname van de eerste online workshop op 14 februari 2021 kun je eventueel als leidraad voor jullie eerste ontmoeting nemen. 
  • Als je een volgende keer in deze onlineleeromgeving terugkomt, zorg dan altijd dat je ingelogd bent. Alleen dan kun je de materialen inzien.
  • Je kunt je inloggegevens ook aan je partner geven. Soms wil je namelijk misschien een onderdeel in je eentje (nog een keer) beluisteren of bekijken. Het is niet toegestaan om de inloggegevens met nog weer andere mensen te delen.
  • Het materiaal van de cursus blijft tot 1 jaar na aanschaf beschikbaar. Daarna kun je desgewenst voor 69 Euro de cursus voor een jaar verlengen. Je krijgt dan als extraatje een nieuwe begeleide meditatie van mij.
  • Je kunt optioneel lid worden van de facebookgroep. Daar vind je aankondigingen voor live workshops en retreats voor stellen, kun je vragen stellen, ervaringen delen en contact met andere stellen leggen. Als je geen contact met anderen wilt, is dat natuurlijk ook prima.
  • Alle onderdelen in deze cursus zijn eigendom van Bliss Your Body en mogen niet verspreid of gekopieerd worden zonder mijn nadrukkelijke toestemming.