Welkom bij de online cursus ‘Thuis bij je Zelf’!

Gedurende 7 weken ga je allerlei verschillende tantrameditaties ervaren en ontdekken wat deze meditaties met je kunnen doen. Dit alles doe je op jezelf maar ook in verbinding met anderen.

In het online programma waar je nu toegang tot hebt, ga je de opnamen van alle bijeenkomsten terugvinden, samen met aanvullende informatie. De dag na een bijeenkomst heb je steeds toegang tot een volgend onderdeel. 

Er is tevens een facebookgroep waar je contact kunt leggen met andere deelnemers, ervaringen kunt delen, vragen stellen en desgewenst een maatje vinden. Een maatje kan helpen om jezelf ‘scherp’ te houden tijdens de periode van de cursus. Tevens zal ik daar regelmatig (last minute) mededelingen over de online bijeenkomsten plaatsen. Het is daarom nodig dat je lid van deze groep wordt.

In december zullen we een dagdeel plannen om elkaar ter afsluiting in levende lijve te ontmoeten.

Onderdelen per week
Zowel hieronder als in de rechter zijbalk komen de verschillende onderdelen van de cursus te staan. Iedere week komt er dus een nieuw onderdeel bij.

LET OP: je dient altijd ingelogd te zijn om het materiaal te kunnen inzien!

Data
De eerste bijeenkomst is op woensdag 28 oktober van 19.30 – 21.30. De andere bijeenkomsten starten om 20.00 uur en zullen (ruim) 1,5 uur duren. De laatste keer is op 9 december. 

Ik wens je een boeiende en leerzame cursus toe!

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij mailen: wendy@blissyourbody.nl.