Merk jij dat je op een of andere manier aan een ex-geliefde blijft hangen, terwijl de relatie toch echt voorbij is? Dan is fijn om in een visualisatie de energetische lijnen met deze persoon bewust los te gaan laten. Deze begeleide meditatie kun je hiervoor gebruiken.

Je hebt een plek nodig om zo’n 10-15 minuten ongestoord te kunnen zitten. Het is fijn als het een plek is waar je (even) geluid kunt maken en/of emoties de vrije loop kunt laten.

Achteraf
Het kan dat je de meditatie meerdere keren moet doen, voordat je merkt dat je een persoon echt hebt losgelaten. Soms ook is het nodig om dieper te onderzoeken wat maakt dat je nog vasthoudt aan iemand of dat iemand aan jou vasthoudt. Zeker ook in dat laatste geval is het goed om de meditatie, vanuit liefde, meerdere keren te doen.
Als je meerdere personen wilt loslaten, doe dat dan steeds in een aparte meditatie.

Wil je meer tantra ervaren?

  • Als je meer tantra (online) wilt ervaren, dan kun je de online cursus ‘Touch of Tantra’ aanschaffen. Aan de hand van zeven thema’s ontdek je nog veel meer aspecten van tantra en wat deze levensvisie voor jouw leven kan betekenen. De cursus bevat zowel uiteenlopende achtergrondinformatie als allerlei meditaties om zelf thuis te doen. 
  • Wil je tantra aan den lijve ervaren in de vorm van een workshop of individuele sessie? Kijk dan op de site van Bliss Your Body.
  • Heb je een persoonlijke vraag of wil je een advies op maat, vraag dan via de mail een gratis Skype-gesprek (20 minuten) met mij aan.