Welkom bij de online-cursus ‘Alive & Awake’.

 

Gedurende 18 weken gaan we met elkaar een reis door 18 verschillende actieve meditaties maken. Je doet de mediaties voor en op jezelf en tegelijkertijd samen met een groep gelijkgestemden.

Je gaat ontdekken welke meditaties voor jou ‘werken’, welke niet en welke je misschien nog een tweede (derde, vierde…) kans wil geven. Het effect van een meditatie is namelijk niet altijd al gelijk na de eerste keer te merken.

Wekelijks zien we elkaar in een bijeenkomst die 1 tot 1,5 uur duurt (de eerste keer iets langer). De dag erna vind je de opname hier in de online-leeromgeving terug. Vanwege de muziekrechten moet ik voor audio-opnamen in Soundcloud kiezen. Als het nodig is voor een meditatie, vind je hier ook een visuele uitleg in de vorm van een korte demo-video.

Hier vind je nog een keer het overzicht van alle meditaties met bijbehorende dagen en tijden.

Aanvullend is er een facebookgroep waar je contact kunt leggen met je groepsgenoten en desgewenst een maatje kunt vinden. Hiermee kun je ervaringen uitwisselen. Je kunt ook samen meditaties gaan doen, online en hopelijk steeds vaker ook live.

Zowel hieronder als in de rechter zijbalk komen de verschillende onderdelen te staan. Iedere week komt er een nieuw onderdeel bij. Let erop dat je altijd ingelogd dient te zijn om het materiaal te kunnen inzien!

Ik wens je een boeiende en leerzame cursus toe!

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij mailen: wendy@blissyourbody.nl.